Visi, Misi dan Nilai Organisasi - Maklumat Umum - Perpustakaan Universiti Malaya
Login Portal interaktif untuk sumber elektronik dan perkhidmatan on-line Masukkan barkod perpustakaan anda dan tekan butang Login.   Bahasa Malaysia English | Bantuan
Cari lebih 1 juta rekod bahan bercetak: Tutorial: Pembaharuan Pinjaman

Maklumat UmumVisi, Misi dan Nilai Organisasi

Visi

Menjadikan Perpustakaan Universiti Malaya sebuah perpustakaan bertaraf dunia selari dengan aspirasi Universiti Malaya untuk penarafan dunia.

Misi

Bagi menyokong misi global Universiti Malaya, Perpustakaan menyediakan kepakaran profesional, pelbagai sumber maklumat, dan perkhidmatan berasaskan pengetahuan untuk memajukan penyelidikan, pengajaran dan pembelajaran yang berkualiti.

Nilai Organisasi

• Kami menyampaikan nilai dengan membuat jangkaan, mengkaji dan memberi tindak balas kepada perubahan dalam permintaan pengguna kami.
  • Kami memanfaatkan teknologi untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik dengan cara yang paling cekap dan berkesan.
  • Kami komited untuk mewujudkan persekitaran menarik yang menyokong penyelidikan, pengajaran, pembelajaran, inovasi dan kolaborasi.
s.gif (49 bytes) s.gif (49 bytes)

Perpustakaan Universiti Malaya tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.